2014. szeptember 16., kedd

Krémes hagymaleves - megfázás esetén tökéletes antibiotikum

Kifogott rajtam ez az idő. Reggel nagyon hideg van, délután meg nagyon meleg és persze, hogy nem öltöztem fel kellően és megfáztam.
Nem vagyok híve a gyógyszereknek, mivel a jó és a rossz bacikat is megölik, természetes úton próbálok mindent megoldani. Ezért készítettem ezt a csodálatos antibiotikum levest, ami 100% biztossággal támogatja és erősíti az immunrendszert.

A fokhagyma az egyik legerősebb természetes antibiotikum, ez mellett hatásos vírus- és gombaölő hatása is van. Ahhoz, hogy ezek a hatások érvényesülnek a fokhagymát nyersen kell fogyasztanunk, mint ebben a receptben is. Hogy elvegyünk a kellemetlen szagát, adhatunk a leveshez klorofill tartalmú növényeket, mint a spenót, kelkáposzta.
A vöröshagyma szintén hasonló tulajdonságokkal bír, mint a fokhagyma.

A kefir pedig élő kultúrákat tartalmaz, amelyek erősítik az immunrendszert és segítik az emésztés.

Ez egy hihetetlenül egyszerű és gyors leves!

Krémes hagymaleves

4 személyre

A hagymákat megtisztítjuk, felkockázzuk. Egy kis lábasba mindent beleöntünk, fűszerezzük, botmixerrel vagy turmixgépben összeturmixoljuk és megmelegítjük. Nem forraljuk meg, hogy ne vesszenek kárba a zöldségek csodás hatásai.

Abonettel, szárított kenyérkockákkal, sajttal kínáljuk!

Jó étvágyat!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése